Over Mar…

Hallo, ik ben Marjori Hong (47), het gezicht achter Yinnerpoints. Een gezonde levensstijl is iets wat mij altijd boeit. Het gaat van sport en beweging en voeding en voedingssupplementen tot de mentale processen die we als mens doormaken. Om zelf na te leven, maar ook om over te schrijven en anderen mee te inspireren en stimuleren. Dit laatste heb ik jarenlang met veel plezier voor bedrijven gedaan, maar mijn persoonlijke reis ging verder en leidde tot stressmanagement.

Stressmanagement

Marjori Hong

Mijn relatie met stress is ontstaan vanuit persoonlijke situaties. Want je maakt wat mee als mens. Aangezien ik iemand ben die altijd uitgaat van eigen verantwoordelijkheid, heb ik hard gewerkt aan mijn herstel. Daar ik óók iemand ben, die van een negatieve ervaring iets positiefs wil maken, heb ik alles wat ik tijdens het herstelproces geleerd heb, gecombineerd met kennis vanuit eerdere studies en interesses.

Natuurlijk proces
Mijn heil heb ik steeds gezocht en gevonden in alledaagse natuur. Daar zijn zelfs spontaan nieuwe werkzaamheden uit voortgekomen. Zo ook mijn counseling in de natuur: vertrouwelijke gesprekken, met als doel de ander zelf tot inzicht en oplossingen te laten komen.

Lichaamsgericht
Maar met alleen maar praten kom je er niet. Juist in het luisteren vind je de antwoorden. Niet luisteren naar mij, maar… naar je eigen lichaam. Je lichaam weet je precies te vertellen hoe het met je gaat en door de verbinding met de geest te stimuleren, kom je dan beter en sneller bij de pijnpunten. Door de effectiviteit van dit principe, is mijn focus bij het begeleiden steeds meer bij het ‘voelen’ komen te liggen.

Hormoonfactor
En ja, voor mij hoort een knipoog bij het leven. Ook – of eerder voorál – in moeilijke tijden. Of het nu leidt tot een glimlach of een schaterlach, met die mondhoeken omhoog, worden meteen al meer gelukshormonen geproduceerd. Alle beetjes helpen!

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag. In levende lijve in een les of wellicht eerst digitaal.